Шоуто на Николаос Цитиридис “ си има своята зрителска аудитория, но шегите

...
Шоуто на Николаос Цитиридис “ си има своята зрителска аудитория, но шегите
Коментари Харесай

Цитиридис си направи дебелашка шега за Койна Русева, но му излезе през носа:

„ Шоуто на Николаос Цитиридис  “ си има своята зрителска публика, само че шегите му в последно време по никакъв начин не се получават и са, меко казано, просташки. Каламбурите му обаче вече преминават положителния звук и нанасят сериозни обиди на известните личности , които му гостуват и действително вършат предаването от малко малко забавно.

В един от последните епизоди при диалог с Любен Дилов-син водещият си неуместна смешка с актрисата Койна Русева .

Недоволни фенове незабавно означиха грешката му и го попиляха в обществените мрежи с жлъчни мнения.

„ На кого ли е кръстена Койна Русева? Сигурно на дядо си Въпросителен “, зададе си въпрос Николаос и самичък си отговори. Липсата на екзалтираност на публиката от шегата го накара да се замисли, че евентуално е прозвучала неуместно и той продължи напред в предаването си, без да зачеква повече тематиката за Койна.

Със сигурност и на актрисата не й е прелестно да не престават да дъвчат странното й име и всеки да се пита от къде идва и на кого е кръстена. „ Койна е мощно и хубаво име. При мен е копи пейст от баба ми “, е споделяла през годините Койна, само че очевидно водещият на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ не е добре квалифициран и си проличава, че неотдавна е в светските среди.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР